Жаба за домашен миленик? Може, но само да не е гладна, инаку… (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Оваа „симпатична“ жаба е секако забавна како домашно милениче, и му гарантира многу забава на нејзиниот сопственик.

Loading...

Како што можете да видите, газдарицата и понуди вкусна бубачка, но тоа не и беше доволно – таа реши да и го зграпчи целиот прст на газдарицата.

За среќа, нејзиниот обид да се почасти со човечко месо е само смешен.

Погледнете како тоа изгледа: