Здружението ”Порака Наша” го прикажа документарниот филм ”Инклузија” (видео)

Сподели со своите пријатели

По повод 3 Декември – Меѓународниот ден на лицата со попреченост, денес во Здружението ”Порака Наша” беше емитуван краток документарен филм посветен на лицата со интелектуална попреченост.

Loading...

12310049_1687891238121803_6952726478109623616_o

Освен во седиштето на здружението каде денес во посета беа и дел од советниците, филмот беше прикажан и во ООУ ”Толи Зордумис” и ООУ ”Кочо Рацин”  каде членовите од ”Порака наша” заедно со учениците го проследија документарниот филм заедно.

Филмот е изработен од ”Порака Наша” Куманово, во продукција на ТВ Плус Куманово.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.