Заземена полициската станица во Гошинце???

Сподели со своите пријатели

Според неофицијални информации кои утринава ги пласираа Фокус и Мактел, наводно, вооружена група ја завземала полициската станица во с. Гошинце, Општина Липково. Во меѓувреме, во контакт со СВР Куманово, дознаваме дека се очекува изјава од полицискиот портпарол Иво Котевски, кој ќе објасни за што точно се работи.

Loading...

Од неофицијални разговори со лица од поранешниот кризен регион, дознаваме дека не се работи за никаква вооружена група на поранешни припадници на ОНА од липковската општина, и во моментот, ситуацијата во тој дел е мирна и без инциденти.

Leave a Reply