Заврши гласањето на болни и изнемоштени во Старо Нагоричане

Сподели со своите пријатели

Шест болни и изнемоштени лица кои претходно поднеле барање до Државната изборна комисија, денеска го остварија своето право на глас на претседателските избори, информираше Драган Јовановиќ, претседател на тамошната Општинска изборна комисија.

Loading...

Утре право на глас во општината Старо Нагоричане ќе имаат вкупно 3.329 лица, покрај четворицата осуденици кои своето право на глас ќе го остварат денеска во казнено-поправните установи каде ја извршуваат санкцијата.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *