Затворена кумановската библиотека

Сподели со своите пријатели

Јавната општинска установа Библиотека „Тане Георгиевски“ од Куманово стави клуч на вратите.

Loading...

Почитувајќи ги владините мерки, установата нема да работи следните 14 дена.

– Согласно мерките и препораките на Владата на Република Северна Македонија, Комисијата за заразни болести при Министерството за здравство и Извадокот од Нацрт – записникот од Шеснаесеттата седница на Влада на на РСМ арх.бр.44-2147/3 од 11 март 2020 година, Јавната Општинска установа – Библиотека „Тане Георгиевски“ – Куманово нема да работи наредните 14 дена, информираат од установата.

Никола Ивановски


Leave a Reply