ЗАСТРАШУВАЧКО: Јато ајкули обиколија момче додека пливаше (видео)

Сподели со своите пријатели

Снимка од дрон на Бахамите прикажува застрашувачки момент кога момче влегува во водата не знајеќки дека го чека цело јато ајкули.

Тој некако успеа да избега од ајукулите кои тргнаа кон него додека се играше во плитките води.

Сето тоа го видел Артем Ткаченко кој убавините на Бахами сакал да ги сними со дрон. Меѓутоа, го снимил и моментот кога момчето возбудено влегува во вода.

Кога сфатил што се случува, Ткаченко започнал да вика и момчето успеало да избега неповредено.

https://youtu.be/ka6-dywAEFA

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.