05.08.2019 10:48

Заспал под дрво, па одеднаш добил неочекувано друштво (ВИДЕО)

Facebook Twitter Google+

Иако гепардите се диви животни, некои од нив се однесуваат како миленици. Една од таквите е Еден, дружељубива женка гепард која сака и луѓе и животни.

Долф Волкер ја запознал Еден додека волонтирал во Африка во 2014 година.

loading...

Во попчетокот многу време минувале заедно, но кога се вратил следната година, нивното пријателство станало нераскинливо.

Долф еден ден одлучил да се одмори под омиленото дрво на Еден, а таа дошла до него и започнала да го гали.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments