Запре точно на пешачкиот премин, а за потегот на пешакот „гори“ интернетот (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Возачот на скапиот кабриолет, запре заради црвено светло на семафорот, точно на пешачкиот премин.

Сепак, тој не сметаше дека има некој што може да возврати со иста мерка!

Loading...

Пешакот сакал да ја премине „зебрата“, но бидејќи тоа не било можно заради паркираниот автомобил, ноншалантно ја отворил вратата, направи  неколку чекори преку седиштето и продолжил како ништо да не се случило.

Запрепастениот возач излегол од возилото и, како што може да се види на видеото, не можел да поверува што му се случило.

Не е познато дали снимката е направена во Русија или Украина, но едно е сигурно – набрзо стана вирална.

Следуваа коментари во кои тие го пофалија потегот на пешакот.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *