Започна изборот за најубав задник во Бразил (галерија+видео)

Сподели со своите пријатели

Натпреварувачките кои се дел од изборот за најдобар задник во Бразил, „Miss Bum bum 2015“ го избрале Дејвид бекам за Мистер на Bumbum, а Justin Bieber е Mister No Butt.

Loading...

missbumbum3_30082015_splash

Натпреварувачките со специјален едиторијал го прославиле успехот од гласањето – половина милион гласови во првата фаза од изборот кои обожавателите им ја имаат доделено на официјалната страница на изборот.

missbumbum1_30082015_splash

Победничката ја очекува награда од 15.000 долари, насловна странуца на популарен машки магазин, но и светска популарност. Со оглед на сето тоа, натпреварувачките жестоко се борат за титулата.

missbumbum6_30082015_splash


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.