Заминале на излет, а мечка им ги отвори вратите од автомобилот (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Група пријатели биле на викендица во Ашевил кога забележале мечка како се движи околу луксузниот автомобил.

Тие прво го избркла еживотното подалеку од Мерцедес, но мечката се вратила и импресивно ја отворила влезната врата додека тие снимале.

Loading...

Во Русија мечки не одат по улици, се возат исклучиво во автомобили (ВИДЕО)

Тогаш едниот од нив, поранешен извидник, започнал да вреска, а другите му се придружија, па мечката избега.

Подоцна, кога ги виделе нејзините траги на возилото, откриле дека мечката веќе провалила во автомобилот.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *