Замина на плажа и ги замоли мажите да и го допрат „мачето“ (видео)

Сподели со своите пријатели

Грев е да се одбие, но група сеирџии дошле на идеја да направат едно видео во кое ќе прикажат како мажите реагираат на една ваква провокација.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.