Загатка која го полуде светот, многумина не се осмелуваат да ја решат (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Задачата е да се одреди кој сад прв ќе се наполни со течноста од 12-те понудени, а верувале или не, повеќето ќе дадат погрешен одговор по неколку минути размислување.

Loading...

Обидете се да се фрлите на овој трик, па пишете ни во коментар колку брзо сте разбрале и дали сте го дале точниот одговор.

 

 

Решение:

Еве го конечното решение: најбрзиот начин да се наполни контејнер со ознака F.