Заев: Нека ни е Среќна Новата 2016 слободна година (видео)

Сподели со своите пријатели

Лидерот на Социјалдемократскиот Сојуз, Зоран Заев упати новогодишна честитка до членовите и граѓаните на Република Македонија.

Нема повеќе крпен живот! Ќе ги спуштат главите оние кои повредуваа, крадеа, лажеа и ќе вратат се што одзедоа, се вели во новогодишното обраќање на Заев.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.