Заедничка седница на владите на Северна Македонија и Косово на 25 јануари во Скопје

Сподели со своите пријатели

Владата  денеска на седница  ја разгледа и усвои Информацијата за одржување заедничка владина седница со Владата на Република Косово предвидена за 25 јануари 2021 година во Скопје.

Loading...

– Владата ги задолжи сите министерства во рок од пет дена до Министерството за политички систем и односи меѓу заедниците да достават предлози за можни прашања, теми за разговор, договори и меморандуми кои ќе бидат на дневен ред за потпишување на оваа заедничката владина седница, соопшти владината прес-служба.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *