Заборавете на 69, позата што треба да ја пробате е 77!

Сподели со своите пријатели

Не се секирајте, за оваа нова хит поза не ви се потребни акробатски способности.

Loading...

Позата 69 е можеби најпопуларна и фамозна бидејќи и двајцата партнери се задоволуваат истовремено, но Позата 77 е совршена за мрзлив утрински секс и пружа големо задоволство со минимален напор.

За оваа поза треба минимални движења, а дава одлична стимулација и за мажот и за жената.

 

 

Во позата 77 и двајцата треба да легнат на страна и да гледаат во ист правец, односно да бидат во поза spooning, во која повеќето двојки спијат, па затоа е идеално оваа поза да ја искористите наутро.

Жената треба да ги спои нозете за поголема слобода на движење за мажот одзади, но и за поголема стимулација на клиторисот. Исто така, мажот може со слободната рака дополнително да ја стимулира партнерката.

Loading...

Во оваа поза најчесто поактивен е мажот, но и жената може да биде активниот учесник со лесни движења „од колена“.