Забава на која секој секого допира каде и да посака (видео)

Сподели со своите пријатели

Забавата потекнува од некој клуб од Тајван и се нарекува „Допри ме“, а целта на истата е непознати луѓе кои за прв пат ќе се видат да можат да ве допрат за било кој дел од телото, а истото можете да го сторите и виде со нив.

Интересна забва во секој случај, а како тоа конкретно изгледа некој се погрижил да ни го претстави во видеото од погоре.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.