За задникот на оваа кумановка пишуваат сите српски медиуми (фото)

Сподели со своите пријатели

Ана од Куманово стана вистинска атракција на социјалните мрежи поради разголените слики кои ги има поставено, а многумина ја споредуваат со познатата пејачка и секс симбол Бијонсе, пишува порталот Телеграф.

Loading...

22

Ана аинаку е фитнес мокдел, а поголемиот дел од слободното време го минува во тренинзи. Поголемиот дел од припадниците на машкиот пол не само од Македонија, туку и од Србија веќе лудуваат по нејзиниот сексапил.

ana


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.