За ова руско возило не постои никаква препрека (видео)

Сподели со своите пријатели

Легендарното руско возило „GAZ 66“ дефинитивно не е најубавиот камион кој ќе го видите, но е убедливо најкорисен. Лед, вода, блато, нема нешто од што силниот „Русин“ не може да се извлече.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.