За да изпадне „фраер“ испил 35 таблети вијагра

Сподели со своите пријатели

Даниел Медфорд (36), доживеал непријатно искуство откако проголтал 35 таблети вијагра.

Тој имал ерекција цели пед дена без престан.

Се чувствував многу болно, имав само вртоглавици и халуцинација. Се што гледав беше зелено. Имав силна ерекција која не сакаше да помине – вели Даниел.

Медфорд, локален градежен работник, поминал 36 часа во болница по што прележал и неколку дена дома, а малку е да се каже дека персоналот високот ги поткренал веѓите кога го виделе овој несекојдневен призор.

Болничаите беа многу професионални, но можеше да се види дека се трудеа да не се насмејат – се пожалил Даниел.

Тој изјавил дека имал многу голема среќа што вијаградата често има несакани последици кои можат да доведат и до смрт.

За среќа, жената му простила.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.