WTF: Машка сирена извадена од езеро? (видео)

Сподели со своите пријатели

На видеото се гледа како група мажи облечени во заштитни бели одела го опкружуваат телото на брегот на езерото, а потоа го ставаат на носила кои ги држат мажи во одела на брзата помош.

Loading...

Ќе биде сосема чудно затоа што има опашка од риба, а тело од човек. Додека го ставаат на носилата јасно се гледа главата на човекот со долга брада.

Мажите кои изгледаат како лекари на итната помош го одведоа телото на непозната локација. За инцидентот не се знае ништо повеќе.

Откако видеото е објавено на интернет се појавија доста коментари кои велат дека тоа е доказ дека сирените постојат, додека други наведуваат дека најверојатно се снимал некој филм.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.