Вторник неработен ден за сите граѓани на Република Македонија

Сподели со своите пријатели

Вторник, 2 август, Ден на Републиката е нереаботен ден за сите граѓани на Република Македонија согласно Законот за празници на Република Македонија, соопштуваат од Министерството за труд и социјална политика.

Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на сите граѓани на Република Македонија им го честита Денот на Републиката.

[wpdevart_like_box profile_id=”1414421878780055″ connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”big” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.