22.02.2017 03:41

Вртење на автомобил во круг е официјален спорт (видео)


Вртењето на автомобил во круг можеби кај нас делува како лудост, но тоа е официјален спорт во Јужна Африка, а сега и вносен бизнис.

Цената на билетот за едно вакво шоу е 7 долари, а што може да се види таму погледнете во приложеното видео.

Вртење на автомобил во круг е официјален спорт во Јужна Африка, а сега и вносен бизнис. Цената на билетот за едно вакво шоу е 7 долари. #voasocial

Geplaatst door VOA – Глас на Америка op dinsdag 21 februari 2017


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments