Врсникот секојдневно го малтретирал на училиште, па решил да се одмазди (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Што се случува кога насилник кој малтретира самиот ќе го добие она што го бара, покажува видеото поставено од страна на познатиот американски хип-хоп музичар познат како Снуп Дог.

ОВА БОЛИ: Сакаше да започне тепачка, но не знаеше дека тој е ММА борец (видео)

Loading...

Бруталната снимка прикажува момче црнец малтретирано од страна на белец. По веќе кој знае кој пат ќотек, момчето црнец пружа отпор и за само неколку секунди го фрла на земја насилникот.

Силеџиите го малтретирале на училиште, па одлучил да стане САМОВИЛА (фото+видео)

Гневот овој пат ескалирал толку што морале да ги разделат.

Го нарекувале зајак, силеџиите го малтретирале на училиште, но по 5 години сè се сменило (видео)

Секако не препорачуваме на ваков начин да се справувате, ако некој ве малтретира, но ова е типичен пример што се случува кога некој ќе го собира гневот во себе, затоа што нема кој да го заштити.


Leave a Reply