05.09.2019 13:48

Вриштење во агонија: Бизарна снимка од истерување демони од девојче на Филипини (ВИДЕО)

Facebook Twitter Google+

Брат Џејмс, како што се вика врачарот, му се обраќа на наводниот демон: Не сакам да те повредим, сакам само да го знам твоето име. Не сакаш да го употребам мојот меч врз тебе.

Самопрогласениот исцелител, Брат Џејмсс спроведува бизарен ритуал на протерување на зли духови од жена, која дошла во неговата канцеларија во Пасиг, Филипини.

Loading...

Оваа „практика“ е многу распространета во овој дел од светот, но врачарите се претежно лоцирани на планините, што е предност за бизнисот на Брат Џејмс, кој е стациониран во цивилизацијата.

Тој вели дека не наплаќа за сеансите, но продава специјални амајлии од посебно дрво, чија цена е 28 долари.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments