ВРЕСКАЊЕ ДО БЕСВЕСТ: Кога татко ти ќе се качи со тебе на ролеркостер (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

На социјалните мрежи се коментира дека овој човек би можел да биде прогласен за „татко на годината“, затоа што и покрај неговите стравови, тој решил да вози на овој уред уште неколку пати.

Тој го сторил сето тоа, затоа што неговата ќерка побарала од него да ѝ прави друштвото во забавниот парк.

Loading...

Тој врескаше, а изразот на неговото лицето покажува дека не му е баш сеедно.

Погледнете како изгледаше подетално во видеото подолу.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *