Времето утре жешко како и презентерката (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако некој ве праша какво ќе биде времето утре, слободно кажете му дека ќе е како презентерката, жешко и убаво.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.