(ВОЗНЕМИРУВАЧКО) Си стави дрога во окото па го проколна денот кога се родила

Сподели со своите пријатели

Девојка во бразила дошла до луда идеја. Решила да си стави ЛСД во двете очи за да види како дрогата би реагирала.

Ни во сон не можела да знае што ќе ја снајде. Започна да се тресе, а потоа изгуби свест.

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: ВИДЕОТО ИМА ВОЗНЕМИРУВАЧКА СОДРЖИНА!

https://youtu.be/ot93MmJKN6U

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.