Вонземјани ја киднапирале и силувале – исповест на американска офицерка под хипноза (видео)

Сподели со своите пријатели

Наира Терела Ислеј поранешен офицел на американското воздухопловство открива шокантни податоци откако паѓа под влијание на хипноза.

Loading...

Во интервјуто таа тврди дека е одведена во вселената осум до десе пати во текот на неколку месец додека неколку години работела во Невада.

Таа е поранешен офицер на американското воздухопловство и трвди дека е киднапирана од вонземјаните кои ја силувале на Месечината безброј пати кога имала 25 години. Тогаш работела како офицер за следење на радарот и вели тека „хуманоид со опашка“ ја одвел во тајна база на спротивната страна на Месечината. Таму ја натерал да има секс со вонземјани и да подига кутии.

Ислеј не се сеќава многу за нејзиното работно место на Тонопа Теста во Невада, но вели дека јасно се сеќава дека обезбедувањето ја силувало пред останатите додека во вратот и вбризгувале мистериозна дрога во некаков подземен бункер. Се ова наводо се случило пред да биде силувана на Месечината, вели таа и додава дека ја пренесувале како сексуална играчка меѓу рептилите.

Сите овие шокантни инциденти ги открива откако е хипнотизирана. Таа вели дека видела „сиви вонземјани“ кои помагаат со работа на ископување на темните делови од Месечината. Според нејзините зборови, второ човечко суштество било приморано да им помага на рептилите во нивната работа на Марс. Очигледно, вонземјаните ја ширеле својата воена база на Месечината, според зборовите на Ислеј.

По киднапирањето, таа вели дека и била избришана меморијата, но се сеќава дека киднапирањето и силувањата престанале во 1980 година.

Во текот на хипнозата, Ислеј ја озвежила својата меморија со детали за злоставувањето кое го доживеала на Марс. Нејзиниот киднапер бил „хуманоид со опашка и жолти очи“ вели таа.

Ислеј не е единствената личност со луди вонземјански приказни за киднапирања како што е ова. Останатите вонземјански теории на заговори укажуваат на тоа дека американската Влада помага во овие киднапирања. Тоа е причина зошто, велат теориите, службениците не ги истражуваат тврдењата на своите сегашни или поранешни вработени.

Loading...

Што мислите вие? Дали Ислеј малку свртела од патот или сепак можеби и има вистина во она што таа го раскажала?


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.