Вонредна седница на Советот на Општина Куманово

Сподели со своите пријатели

Утре со почеток во 12 часот ќе се одржи вонредна седница на Советот на Општина Куманово на која ќе се расправа за доделување помош за поплавените подрачја во скопскиот регион.

На дневниот ред за седницата има само една точка, предлог план како да се помогна на општините кои претрпеа големи штети во вчерашните полави.

Вечерва со почеток во 20 часот во кружната сала на поранешен Комитет ќе се одржи Иницијативен одбор кој помагаше на поплавените во Србија и Босна и Херцеговина, за да се одлучат чекорите кои ќе ги преземат за помошта која че ја пружат на скопските општини.

[wpdevart_like_box profile_id=”1414421878780055″ connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.