Волонтери од Куманово и утре заминуваат на помош во скопско

Сподели со своите пријатели

Здружението на граѓани „Кумановски акцијаши“ ги повикува сите граѓани кои се заинтересирани да им помогнат на поплавените лица од скопските население места и санирање на последиците од водената стихија.

На работната група на Кумановски акцијаши можат да се приклучат сите заинтересирани кумановци. Тргнувањето е во недел (14.08.2016), односно утре во 8 часот пред Општинската организација на Црвен Крст во Куманово.

Превозот, како и опремата за расчистување се обезбедени од страна на Општина Куманово.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.