Во тек е голема акција за заплена на режан тутун (ФОТО)

Сподели со своите пријатели

Во тек е голема акција за заплена на режан тутун по пазарите и други простори за складиран режан тутун.

Loading...

Продолжува успешната соработка меѓу Царинската управа, Одделот за криминалистичка полиција при МВР и Пазарен инспекторат.

Деталите ќе следат по завршување на акцијата, стои во соопштението на Царинската управа.

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

 

Loading...