Во својот подрум чува 100 змии отровници и тие не му можат ништо (видео)

Сподели со своите пријатели

Тие не му можат ништо, затоа што тој добива само алергиска реакција која многу бргу проаѓа.

Бидејќи е невработен, Тим во својот подрум чува околу 100 од нив и воодушевен е од тоа. Познато е дека годишно имаат околу 125 илјади луѓе од каснувања од змии отровници, но Тим верува дека телото, ако змијата повеќе пати го касне може да стане имуно и така да се спаси, како што и нему се случило.

Него го каснала црна мамба, чие каснување го убива човекот за само 20 минути. Тој преживеал, дури во 2011 година започнал со своие истражувања и тогаш дозволил да го каснат две кобри.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.