Во Србија постои курс за усовршување комуникација со предците

Сподели со своите пријатели

Граѓаните на Нови Сад, Србија имаат можност во посебни студии да изберат спиритуални сеанси, како што се школи на мудрост и работилници за контактирање со предците.

Loading...

Поентата на училиштето за мудрос е дека од истото излегувате помудри. Организаторите дури наведуваат дека има врска со реинкарнација и изминатиот живот, а во програмата стои дека во текот на учењето се чистат блокади од детството, но и од минатиот живот, па така од тука се излегува како посреќен и помудар.

Колку и да звучи неверојатно, во Нови Сад навистина може да се оди на сеанса каде ќе ви ветат дека ќе ве научат да контактирате со мртвите предци. Се организаира и ритуал за привикување на енергијата од вашите предци, а во еден дел од сеансата се учи и како да ги повикате предците и од нив да добите подршка.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.