Во спалната соба чувствувал нечие присуство, па поставил камера (видео)

Сподели со своите пријатели

Видетото покажува одредени паранормални активности кои се случиле во куќата на Марк Апсолон.

Кога тој се пожалил на интернет дека нешто чудно се случува во неговата спална соба, неколку паранормални инспектори му се јавиле и му рекле настанот да го сними со камера.

Но, не можел да поверува што всушност ќе излезе на видеото.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.