Во салон во Москва може да ве потстрижат голи Русинки (+18 видео)

Сподели со своите пријатели

И покрај полициската истрага во Москва, каде било снимено како фризерки соблечени голи ги потстрижуваат своите муштерии, не би било лошо, секој маж да биде клиент во ваков фризерски салон барем еднаш во животот.

Loading...

Секое ново искуство е добредојдено, нели?

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.