Во овој бар можете да пиете без пари, но има само еден услов

Сподели со своите пријатели

Денот на вљубените помина, но една фотографија упорно кружи по интернетот, па одлучивме да ја споделиме со вас. Во прашање е одличен маркетинг трик.

Еден бар дал ваква понуда: ако ја доведете својата девојка ќе добиете 20 отсто попуст, ако ја доведете сопругата има 40 отсто, меѓутоа ако ги доведете и жената и девојката заедно, ќе пиете и јадете за без пари.

Секако, поголемиот дел од прељубниците не се до толку луди да го изведат тоа поради бесплатно јадење и пиење, затоа што последиците се далеку поскапи.

Сепак, има се повеќе такви чудни врски, па е можно и барот да банкротира од мажи со жени и девојки.

View this post on Instagram

Good luck with that Follow @9gag

A post shared by 9GAG: Go Fun The World (@9gag) on


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *