Во недела почнува летното сметање на времето

Сподели со своите пријатели

Летното сметање на времето ќе започне веќе во недела, одлучи Владата на вчерашната седница.

Loading...

– На вчерашната седница Владата ја донесе одлуката утврдување на летното сметање на времето кое во 2021 година започнува на 28 март во 02:00 часот, стои во соопштението.

Летното сметање на времето ќе трае до последната недела во октомври.

Никола Ивановски


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *