Во Куманово денеска гласаат 189 болни и немоќни лица

Сподели со своите пријатели

Вкупно 189 болни и немоќни лица кои доставиле уредна и комплетна документација денеска ќе го остварат своето право на глас на 10те парламентарни избори во земјава.

Денеска ќе гласаат и корисниците на Домот за стари лица „Зафир Сајто“ како и затворениците од затворот Куманово во Кшање.

Loading...

Во Општина Липково право на глас денеска имаат 330 болни и немоќни лица, додека во општината Старо Нагоричане денеска гласаат 11 лица.

Вчера своето право на глас веќе го остварија лицата позитивни на коронавирусот, како и оние во изолација и самоизолација.

Никола Ивановски

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *