Во кафетерија во Токио можете да пиете кафе со еден куп мачки (видео)

Сподели со своите пријатели

За многумина дружењето со животни знае да релаксира и да ве натера да заборавите на сите ваши претходни маки, или еднсотавно можете да ги споделите со нив. Бидете сигурни дека знаат да чуваат тајни.

Во овој локал во Токио има голем број мачки, а кога ќе отидете можете да се дружите и играте со нив, додека го пеите вашето кафе или додека јадете. Тие ќе ве опуштат, некои ќе ви се мрштат, но ќе се чувствувате многу повеќе опуштено околку да седите со луѓе кои постојано зборуваат.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.