Во еден ден имала секс со 919 мажи (фото)

Сподели со своите пријатели

Лиса Спаркс е жена која ги сруши сите рекорди кога се во прашање сексуалните односи.

Оваа жена, која инаку е порно актерка имала секс со 919 мажи и тоа во еден ден.

Не постои личност која не би се запрашала како вакво нешти и тргнало од рака, а одговорот на тоа прашање веројатно го знаат оние кои учествувале во рушењето на овој рекорд.

Лиса на бизарен начин се одлучила да го привлече вниманието кога го соборила рекордот на Третиот годишен групен шампионат одржан во Полска во 2004 година.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.