Во четврток – трето прскање против комарци во Куманово

Сподели со своите пријатели

Општина Куманово ги информира граѓаните дека во четврток/06 август/,  во градското подрачје на Општина Куманово во раните утрински часови ќе се изврши трето авионско прскање против комарци за оваа година.

Loading...

Пчеларите да си превземат соодветни мерки за заштита на пчелите.

Во случај да не се изврши авионско прскање поради неповолните временски услови, истото се одложува за наредниот ден.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.