Во четврток повторно ќе се игра претставата „Аудиенција“

Сподели со своите пријатели

Претставата „Аудиенција“, работена според текстот на Вацлав Хавел, во четврток од 20 часот повторно ќе се најде репертоарот на кумановскиот театар.

Loading...

Под режисерката палка на Мирослав Петковиќ, играат Горан Илиќ и Чедомир Митевски.

За сите заинтересирани, цената на билетот е 100 денари и може да се набави на билетарницата на Театар Куманово, која работи од 10 до 14 часот и од 17 до 20 часот.

За сите студенти кои со себе ќе понесат студентска идентификација, влезот ќе биде слободен.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.