Во четврток – големо отворање на ноќниот клуб ”Revolution”

Сподели со своите пријатели

Менаџментот на ноќниот клуб ”Revolution” го најави отварањето на клубот на стара локација, и тоа со нов дизајн но и ново работно време до раните утрински часови. Големото отварање е најавено за четврток во 23 часот кога се очекува настапот на DJ Shorty P. aka Pancho (Hip Hop & RnB) and EXOTIC DANCERS со слободен влез.

Loading...

Влезниците за женски лица во петок и сабота останува слободен.

Според програмата, во петок ќе настапи The Sound Messengers (Симона Поповска & Ерик), додека во сабота ќе настапи GOCE SAF (Hip Hop & RnB), а во недела, свој настап ќе има миленикот на кумановската публика – DJ MAXI со Mak & Yu hitovi.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.