Во Центарот за култура утре промоција на книгата „Исплетена детска среќа“

Сподели со своите пријатели

Во фоајето на Народната установа Центар за јавно здравје „Трајко Прокопиев“ – Куманово, утре со почеток 19 часот ќе се одржи промоција на книгата на Божана Перо Трајковска, под насловот „Исплетена детска среќа“.

Loading...

На промоцијата песни ќе читаат Ангела Богдановска и Иле Наумов, а водител на програмата ќе биде Давор Крстевски.

 Инаку Трајковска е актуелен претседател на граѓанското здружение „Друштво на писатели – Куманово“.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.