Во Белорусија снимена тајна „ѓаволска“ зграда (видео)

Сподели со своите пријатели

Овие згради изгледаат како да ги правел лично шаволот. Комплексот стамбени згради во белорускиот град Брест крие нешто навистина страшно.

Loading...

На снимките од птичја перспектива кои се направени со камера на дрон јасно се гледа дека комплексот згради го формира бројот 666.

Овој дел од градот во кој живеат околу 330 илјади жители поради оваа цифра го нарекуваат сотонски крај.

Инаку, Брест се наоѓа во западниот дел од белорусија, на самата граница со Полска.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.