Во Белград отворено училиште за орален секс

Сподели со своите пријатели

Мажите веќе не мора да се грижат, нивните партнерки конечно ќе научат како вистински да ги задоволат, а жените ќе може да се опуштат затоа што по ваков орален секс секој маж ќе им „јаде од раце“.

Loading...

Оваа 36-годишна жена дошла на идеја да отвори училиште во кое како што вели таа жените во Србија биле сексуално неосвестени.

Се преселив во Истанбул на 22 години. Тогаш видов колку нашите жени се разликуваат од жените во Турција, тие би направиле се за да ги задоволат своите мажи. Од нив научив многу тајни за оралниот секс. Судбината по две години ме одведе во Милано. Таму се занимавав со манекенство и со сплет на околностите станав мајстор за орален секс – вели наставничката.

Тогаш посакала да се врати во родниот град, затоа што како што вели таа никаде не е како дома. Таа дошла на одлична идеја – своето знаење и искуство да го сподели со белграѓанките.

Иако во учикиштето се доаѓа исклучиво по препорака, интересот е одличен. Најмладата ученичка има 24 години, а интересно е тоа што сите девојки и жени кои се пријавиле се од добро ситиурани семејства.

Преднзаење не е неопходно, можете да дојдете и целосно неуки, вели девојката која се вика Ники.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.