Во Австралија родено јагне со 5 нозе (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

На фарма во Коџанап, Западна Австралија, се родило јагне со пет нозе.

Јагнето и покрај генетското пореметување се чувствува одлично, а сопственикот најмногу се изненадил кога ја здогледал петтата нога како му виси под главата.

Loading...

Јагнето го добило името „Ѕвездена риба“. Видеото на кое сопственикот го покажува јагнето за кратко време стана вирално.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *