„Влезете“ во раскошниот хотел кој Версаче го отвара во Дубаи (фото)

Сподели со своите пријатели

Ако ја прашате Донатела Версаче за новиот хотел ќе ви рече дека тоа е најлуксузното што Блискиот исток имал можност да го види.

Loading...

v198035-3

Под тој опис, имено, најаве е Палацо Версаче, екстравагантен хотел и најновиот член на и онака богатиот Дубаи. Луксузниот хотел со своите 215 соби ќе биде олицетвроение на декадетен стил на креативноста на директорката на Верасче и нејзиното нималку минималистичко естетско чуло.

v198035-1

Тка хотелот ќе го красат злато во друштво со најфин мозаик, ѕидови на предворје облечени во иконичен тропски стил, а секој детал во хотелот ќе пулсира од богатство.

v198035-2

Палацо Версаче Дубаи, своите врата ќе ги отвори во декември, што ќе го направи втор готел во франшизата на Версаче, и тоа 15 години по отварањето на првиот во Австралија.

v198035-4

Loading...

Туристите и посетителите на Дубаи со подлабоки џебови отварањето ан овој хотел сигурно ќе го испратат со големо воодушевување.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.