Влегоа во продавница, па веднаш се фрлија во акција да го пробаат креветот (видео)

Сподели со своите пријатели

Еден британски пар е снимен како има секс во продавница за мебел во Лондон.

Парот сакал да го испроба брачниот кревет пред да го купи.

Необични сексуални обичаи ширум светот

Loading...

– Ова е најдобриот секс кој сум го имала, рекла жената која со своето момче завршила што требала.

Меѓутоа, тие на крајот сепак не го купиле креветот, затоа што бил премногу скап, а продавачите ги исфрлиле од продавницата.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.