Владата ќе ја одржи четвртата седница

Сподели со своите пријатели

Владата на Република Северна Македонија, денеска, 20.01.2022 година (четврток) ќе ја одржи четвртата редовна седница.

Loading...

За заклучоците и одлуките од седницата, којашто е предвидено да започне во 17:00 часот, јавноста ќе биде информирана со соопштение, веднаш по нејзиното завршување.